tisdag 21 maj 2013

Sista syträffen för den här teminen

I söndags hade vi terminens sista syträff. Vi var några stycken som kom och sydde trots det  vackra vädret. Var och en sydde det dom ville och så visade vi upp våra färgade tyger. Några hade med sig utmaningen och visade hur långt dom kommit.


Vi fick även se delar av den utställning som vi hade på kulturnatta under lördagen. Skriver mer om det när jag fått fler och bättre bilder.



Kl 14 hade vi möte, då anslöt några fler medlemmar. På mötet pratade bland annat  vi om QUIP day som anordnas  den 15 Juni. Vi håller till i glashuset på torget i Umeå. Det kommer att vara aktiviteter från kl 10-17. 
Samtidigt kommer vi att hålla i en  deletapp i UME RACE. http://www.eventiumea.se/ume-race  Vi ser fram emot en trevlig dag.



söndag 12 maj 2013

Kulturnatta Umeå

Lappskoj kommer att medverka på Kulturnatta i Umeå http://www.kulturnatta.com/ 
Lördag 18 Maj  mellan 12-15 har Medborgarskolan öppet hus http://www.kulturnatta.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=987:oppet-hus-medborgarskolan&Itemid=238
Några av våra medlemmar kommer att finnas där och sitta och sy. Det kommer även att visas en liten minikviltutställning. Vi ser fram emot en rolig dag tillsammans med medborgarskolan.